En Yakın Su Tamircisi

Wiki Article

Tamer ustanın ellerine saglik Evimde sıcak su sorunu vardı Su birkaç dakika sıcak sonra soguyorbirjac dakika sonra ısınıyordu Kombiden olduğunu düşündüm Yetkili servis iki defa geldi ve yapamadı. Sıcak su borularinizi temizleyin dedi Bu amaçla Tamer ustayı aradım Usta işini öyle iyi biliyor ki sıcak su borularinda basıncın iyi olduğunu temizliğe gerek olmadığını sorunun kombiden kaynaklandığını söyledi ve kombi eşanşorlerini temizlemek gerektiğini söyledi şimdi sıcak suyum gayet iyi akıyor

2006 dan beri bu isle ugrasıyorum genellikle tamirat tadilat ustasiyim isimi severek yapiyorum sitelerin tamirat ve montajlarini yapmaktayim yapamadigim is olursa ben bunu yaparim demiyorum yani bilmedigim is ile vaktimi harcamiyorum

Evinizde yaşadvertığınız bir su sızıntısı probleminde bahsi geçen tesisat ustaları deneme yanılma yöntemine başvurmak zorunda kalmaktadır. Bu şekilde yapılan çalışmalarda usta suyun çıktığı yerden başlayarak sızıntının kaynağına ulaşana kadar kırarak ilerlemektedir. Bu yöntem çok fazla zaman aldığı gibi ortaya tadilat masrafları ve yorucu bir temizlik süreci çıkarmaktadır.

Boruların tavana ve duvara özel kelepçelerle monte edildiğini biliyor muydunuz? Kelepçe ve requestı arasında bırakılan boşluklar önemli olduğundan yatay ve düşey konuma da bağlıdırlar.

1995 yılından beri Sıhhi Tesisatçı Sıhhi Tesisat, Güneş Enerjisi tesisatı ve halen de Doğalgaz Tesiat ustalığı yapmaktayım. İşim gereği kaynak makinesi ve birçOkay ekipmanı kullanmaktayım.

Alaylı sıhhi tesisatçıyım. Hacettepe İklimlendirme ve En Yakın Sıhhi Tesisatçı Soğutma Teknolojileri mezunuyum. 6 yıl genel olarak tadilat, arıza ve değişim işlerinde deneyimliyim.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir Su Tesisatçısı ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Sizin de sıhhi tesisat ile ilgili profesyonel bir hizmete ihtiyacınız varsa doğru adrestesiniz. Mecem Mekanik olarak sizlere bu anlamda en profesyonel ve kaliteli hizmetleri sunuyoruz.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

İstanbul şehrinde petek temizleme hizmeti almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sizde yılda en az birkez peteklerinizi ve kombinizi İstanbul su tesisatçısına temizleterek , kalörifer tesisatınızda ve kombinizde birikmiş çamur, yağ ve kirlerden kurtulun. Birikmiş çamur yağ ve kirler tesisatınızın borularını tıkar , ısınma maliyetlerini artworkırır ve tesisatlarınızda arızaya Su Tesisat Ustası neden olur.

Serkan Abiye işciliğinden ve samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum gayet hızlı ve iyi şekilde işimi halleti .

Sıhhi tesisatın her evde veya iş yerinde temel bir gereklilik olduğu doğrudur. İster yeni bir İstanbul En Yakın Tesisatçı ev inşa ediyor olun, ister ticari bir yapı kuruyor olun, listeden çıkarılmaması gereken en önemli yapıtaşlarından biridir.

İşimizi temiz ve titizlikle yaparız müşterimiz memnun kalır USTAYI USTA YAPAN işini temiz ve düzgün yapmasıdır

Other uncategorized cookies are the ones that are being analyzed and possess not been categorised into a category as however. Conserve & Settle for

Report this wiki page